Hoe we testen

Lisa van de Brink

We doen ook ons best om bias, zowel subjectief als objectief, te voorkomen door onze reviews en tests op een objectieve, wetenschappelijke manier uit te voeren. We zijn in het proces van het creëren van een online collectie van de top 200 LED-lampen vonden we de best presterende, en one-of-a-kind.

We hebben meer dan 400 verschillende lichtbronnen beoordeeld en we staan op het punt om het grootste deel van onze avonden meer dan 600 verschillende producten te bekijken. We hebben allerlei stijlen, kleuren en maten gezien en er zijn veel opties. Er zijn verschillende opties die een beroep doen op de verschillende soorten mensen die we hebben lezers. Enkele van de meest voorkomende zijn de "LED" merken en nog veel meer merken die "light emitting diodes". Hier is een beetje van onze analyse: LED (Light Emitting Diode) lichtbronnen zijn een geweldige optie voor degenen die willen een LED-lichtbron die is lage kosten te kopen, heeft hoge lumen per watt, en is helder. LED's zijn de meest veelzijdige en betaalbare lichtbron beschikbaar. Ze hebben een helder kleurtemperatuurbereik van 500 tot 5000 Kelvin (K).

Dus besloten we om u wat begeleiding te geven bij het kopen van het juiste licht om u te helpen de beste leeservaring uit uw boek te krijgen. (Vergeet niet: Het maakt niet uit of de lamp is een kleine, middelgrote of grote, of een high-end of budget model. Er zijn allerlei boeken die er zijn, van klassiekers tot moderne klassiekers, dus je moet kopen wat het beste bij je past). Als je nog steeds niet zeker weet, of niet weet welke boeken je moet kopen, laat ons je helpen kiezen!

Koop lampen met licht van goede kwaliteit

De kwaliteit van het licht in een lamp kan een goede leeservaring maken of breken. Lampen met goedkope lampen zijn hard voor je ogen en je portemonnee, terwijl lampen met hoogwaardige lampen je meer licht geven dan je nodig hebt. We geven je enkele tips om je te helpen een lamp te kiezen die je de beste leeservaring geeft.

Lichtintensiteit en lichtopbrengst zijn de belangrijkste factoren bij het bepalen van de helderheid en kwaliteit van een lamp.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we de waarheid kunnen achterhalen over de veiligheid van deze producten. We zijn niet op zoek naar een snelle buck, we willen alleen de feiten weten. Als u een product hebt of in het proces van het kopen van een, moet u het vertrouwen hebben om uw beslissing te nemen op basis van de feiten zoals ze zijn.

Het testlab is een onafhankelijk test- en evaluatielaboratorium gevestigd in de stad Utrecht. Het laboratorium heeft al testen uitgevoerd op veel van onze testlampen en ontwikkelde ook een reeks tests om veiligheidsproblemen te bewijzen. We hebben ook een aantal van onze eigen tests en evaluaties die we testen om onze resultaten te valideren. Het is ook mogelijk om ons monsters van uw eigen producten te sturen als u van mening bent dat de resultaten van onze tests u kunnen helpen een weloverwogen aankoop te doen.

Je hebt het recht om te weten wat er bij het bedrijf gebeurt, of je bij ons koopt en hoe het werk wordt uitgevoerd. We geven je een onbevooroordeeld verslag van hoe het is om voor ons te werken, maar je moet altijd onze visie op het bedrijf kennen.

Bekijk onze blog en onze andere sites, om meer te weten te komen over wat er gaande is bij het bedrijf en lees over wat we hebben gedaan met onze leeslampen. Wij beantwoorden graag uw vragen. We zullen altijd op zoek zijn naar manieren om ons open-deur beleid te verhogen met merken. We hopen dit de komende maanden te kunnen doen. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen via e-mail, Twitter, Facebook, LinkedIn of via onze contactpagina. Vergeet niet dat we ons inzetten om transparant te zijn met onze klanten en we zullen niet terugdeinzen voor alles wat daartegen ingaat. Onze blog en andere sites zullen altijd een weg blijven voor transparantie en om onze klanten bewust te maken van hoe we het doen in onze inspanningen om de lampenindustrie beter en inclusiever te maken. Tot slot, dank u voor uw begrip en voel je vrij om onze andere sites te bezoeken als je geïnteresseerd bent.

De lijst die we presenteren is gebaseerd op de top 30, met meer categorieën te komen als gevolg van onze lopende onderzoek. Alle lampen worden getest in ons lab om ervoor te zorgen dat ze in feite zoals geadverteerd.

Om de perfecte leeslamp te krijgen, moeten we zien wat de gemiddelde persoon zou betalen om het te kopen. We hebben tientallen metingen op elk van de top 30 lampen verzameld en gemeten en de gegevens geanalyseerd om een lijst van de beste te maken. Elke lijst wordt gerangschikt door een rangschikking van alle top 30 producten, op basis van hoeveel ze kosten. Een lage prijs is beter, een midprice is erger, en een hoge prijs is beter. We hebben ook de prestaties van elke lamp in ons eigen lab berekend om een Lux-beoordeling voor elke lamp te berekenen. We zullen terug in een paar maanden om een paar meer producten toe te voegen.