Waar moet ik leeslampen kopen?

Lisa van de Brink

Kijk in de winkel. Daar vindt u alles wat u nodig hebt. Hier is mijn favoriete lijst van de beste leeslamp merken die je moet kopen.

1. Levenger

Je zult net zo goed van Levenger lampen houden als ik. Ze maken al leeslampen sinds de jaren 1800 en nu hebben ze een hele lijn lampen. Welke soorten leeslampen bestaan er? Ze bieden ook een mooie selectie van lampen met glas en metaal. En, het ontwerp is uniek. De Levenger lijn van lampen is heel anders dan andere merken. Ik geniet bijvoorbeeld echt van het ontwerp en de kleur van de Levenger witte gloeilamp. Ik vind het aantrekkelijker en aantrekkelijker dan de glazen en metalen bollen. Het ontwerp is ook functioneler omdat het een langere levensduur heeft dan de gloeilampen van andere merken. Het kan tot 20.000 uur duren. Overweeg overigens een leeslamp vergelijking.

Het belangrijkste verschil tussen het merk Levenger en anderen is het ontwerp van de lamp. De Levenger White gloeilamp heeft een ander ontwerp dan anderen. Ik ben geen fan van de kleur, en ik heb alleen gezien de gele kleur in het glas. De Levenger gloeilamp wordt geleverd met een glazen buis met een gat erin waarmee de lamp in een stopcontact kan zitten, en is daarom gemakkelijk te verwijderen als u de lampkleur wilt veranderen. Naar mijn mening is het een oneerlijke vergelijking om de Levenger lampen te vergelijken met de Philips of Philips ColorLites gloeilampen. De Levenger bollen zijn een beetje duurder dan die andere merken, en ik heb gevonden de Levenger bollen beter te zijn in een verblijf in de sockets voor een lange periode van tijd. De Levenger lampen hebben niet zoveel helderheid als Philips en Philips ColorLites lampen. Voor een prijs van slechts $ 2,50, zou ik niet al te slecht voelen over de uitgaven meer geld op een Philips lamp dan een Levenger.

Bij het winkelen voor een lamp voor het lezen in het donker, is het belangrijk om te zoeken naar de beste kwaliteit. Levenger bollen zijn goed gemaakt en hebben een grote bollenleven.