netwerkbijeenkomsten

bijpraten, nieuwe kennis opdoen

Netwerkbijeenkomsten geven op informele wijze de gelegenheid met elkaar bij te praten over de ontwikkeling van prototypes binnen uRule. Tijdens de bijeenkomsten wordt relevante kennis aangeboden op gebied van gamedesign of technische ontwikkelingen. 

23 september 2014

De tweede netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd op 23 september.  

We starten de bijeenkomst op 23 september met een inspirerende introductie door Jeroen van Mastrigt (We Love You Work, Amsterdam/Berljn) over hoe games kunnen bijdragen aan de innovatie van erfgoed organisaties. 

Naast de presentatie is er ook gelegenheid om informeel kennis en informatie uit te wisselen met de huidige deelnemers van uRule. Dat zijn Slot Zuylen, Stichting O-gen (Grebbelinie), Fort Vechten, Geheugen van Zeist, MonkeyBizniz, QLVR en Fourcelabs.

Er zal informatie worden gegeven over de nieuwe ronde met startpremies en hoe je daar voor in aanmerking kunt komen. Ook is er volop gelegenheid voor de deelnemers van uRule om met elkaar te bespreken wat de stand van zaken is.

locatie Rotslab, Rotsoord 9, Utrecht
tijd      15.00 (inloop) - 17.00 uur
toegang gratis (aanmelden is gewenst)
   

LET OP! Bussen kunnen vanwege wegwerkzaamheden niet stoppen bij het Tolsteegplantsoen en rijden een alternatieve route. Uitstappen op de Waalstraat/Rijnstraat is het dichtstbij.

 

 

Algemene informatie
In 2014 worden in mei en september netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Op informele wijze wordt met elkaar besproken wat de stand van zaken is bij de ontwikkeling van de prototypes binnen uRule. Waar lopen de betrokken partijen tegenaan? Waar hebben ze nog extra input nodig? 
Ook worden deze bijeenkomsten gebruikt om aanvullende informatie en kennis te delen.

De eerste netwerkbijeenkomst vond plaats op 22 mei. Tijdens deze bijeenkomst werd meer informatiegegeven over de ibeacon door Paul Manwaring van Glimworm.