winnaars startpremie

eerste tranche

In november 2013 werd de eerste tranche voor de startpremie uRule uitgeschreven onder de deelnemers aan de workshop conceptontwikkeling.
De winnaars zijn:

Slot Zuylen & Monkeybizniz

 
Deze game rond het thema 'zorg voor elkaar' maakt spelers duidelijk hoe het Slot Zuylen verbonden was met de directe omgeving en zijn bewoners. De game is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar en speelt zich af rond het koetshuis en in de tuinen van het slot. Er zijn volop mogelijkheden voor verdere uitbouw met betrekking tot de inhoud van het mandje en de personages in het spel. Het spel is deels op locatie en deels thuis te spelen.

Geheugen van Zeist / Fort Vechten & QLVR


Een game om op locatie objecten uit de geschiedenis te verzamelen en zo voor de vergetelheid te behoeden. De game is gericht op kinderen tussen de 8 en 12 jaar en te gebruiken via een mobiele app. Het biedt tevens de mogelijkheid tot uitbouw voor diverse locaties.

Grebbelinie & Fourcelabs


De game is bedoeld voor groepen die de Grebbelinie willen bezoeken. Met mobiele toepassingen en gebruik van historische voorwerpen en kostuums verrichten zij diverse opdrachten op de Grebbelinie, en worden verschillende plekken binnen dit landschap verbonden. Mooie samenwerking tussen diverse partijen in de Grebbelinie.
‚Äč
Downloads
juryrapport eerste tranche