Wie schrijft hier?

Lisa van de Brink

Ik ben geboren in 1973 en woon in België.

Ik was onlangs in België om mijn proefschrift te doen en ik had een lamp nodig die het meeste contrast en contrast in de meeste kleuren zou hebben. De enige die ik kon vinden was deze lamp van Ulysse Nardin, dus daarom koos ik ervoor. In feite is deze lamp is zo verschillend dat ik denk dat het moet worden genoemd een "designer licht." En dit is waar het een beetje gek wordt. Deze lamp is gemaakt door een persoon in mijn geboortestad, en het is waarschijnlijk het beste voorbeeld van wat het internet heeft me geleerd in de laatste paar jaar. Dat klopt: deze lamp is gemaakt door de kunstenaar die de naam "Ulysse Nardin" draagt. Ulysse Nardin is een Nederlandse kunstenaar, die ook bekend staat om zijn boeken. Hij is een productief illustrator en ik was nogal geschokt om te zien dat deze lamp is zo goed.

In 2012 werd ik geïnterviewd door Alina E. Dabiri voor het tijdschrift "Cinema 3D" in een artikel dat in oktober 2012 werd gepubliceerd. In het artikel gaf ik een kleine inleiding op mijn passie voor het lezen van lampen en legde uit hoe ik begon een bedrijf om deze zeer niche markt te leveren.

Vanaf vandaag werk ik in het bedrijf en mijn werk is vooral rond het ontwerpen en produceren van een verscheidenheid van leeslamp en het lezen van lamp gevallen voor alle verschillende soorten lezers en in verschillende formaten. Mijn achtergrond in de fotografie heeft me geholpen om foto's te nemen die van hogere kwaliteit zijn. Ik heb ook de kennis over de verschillende soorten lampen die vandaag beschikbaar zijn. Wat betreft het ontwerp van de hoesjes, houd ik rekening met de behoeften van de gebruiker in termen van vorm, grootte en functionaliteit van de lamp hoesjes. Ik werk voornamelijk met een CNC machine die wordt gebruikt voor het frezen van onderdelen uit de grondstof om een afgewerkt product te produceren dat ik als referentie gebruik.

Ik wilde altijd al om dit te doen, omdat het hele idee van een lamp blog leek een beetje vreemd voor mij. Ik denk ook niet veel aan lampen, tenzij ze in mijn gezicht staan. Dus ik dacht dat ik mijn gedachten zou zetten om woorden. U een paar berichten zien die enigszins aanstootgevend zijn en u zult moeten beslissen of dat is wat u wilt lezen of niet. Als je dat bericht dan u de rest lezen op deze site. Als je dat niet doet, hoor ik graag van je. Ik zal ook proberen om vragen te beantwoorden, zodat ik ze ook kan beantwoorden.

U ook geïnteresseerd zijn in dit bericht waarin wordt gesproken over hoe je een lamp te installeren in een kast. Het heeft ook een aantal echt grote info over het gebruik van LED-verlichting. Dus wat is de deal met een lamp blog? In Nederland is het niet erg populair om in het openbaar over je lamp te praten. Er zijn veel redenen voor.

In sociale media, vindt u mij als blogger of een sociale media schrijver. Ik blog ook op mijn website over het Dutch Lamps Forum. Deze blog is zeer interessant, want ik ben altijd schrijven over de lamp nieuws. Ik schrijf over het laatste lampnieuws en ik heb ook een speciale interesse in moderne en oude verlichting.

Op deze blog zal ik schrijven over de lampen die op de markt, de lamp bedrijven, evenals de laatste informatie over de lampen. Ik zal proberen om alle verschillende soorten lampen te dekken, de verschillende soorten lichtbronnen, hoe ze te vinden, en de verschillende functies die ze hebben. Zoals ik zal het schrijven van de blog op een regelmatige basis, zal ik het toevoegen van nieuwe onderwerpen. De onderwerpen zijn altijd op de nieuwe en recente. Dit is ook de reden waarom ik schrijf op zo'n regelmatige basis. Zoals u zien, het is niet alleen over lampen, de blog is ook over fotografie, fotografie tools, camera lenzen, evenals nieuwe apparatuur en producten.